Adres : Overspoor 18 - 1688 JG Nibbixwoud

Tel: 0229-572942 | Mail: info@ilbrink.com

Automaat spoelen

Heeft u klachten met de automatische versnellingsbak ?

Schakelt de automatische versnellingsbak van uw auto moeizaam? Schokt, stoot of ratelt de bak bij het schakelen? Maakt de automaat lawaai? Spoelen is in 95 procent van de gevallen de oplossing! 

 


Wij voeren eerst een dynamische spoelbeurt van de automatische versnellingsbak uit, dit scheelt onze klant t.o.v. revisie veel geld. Mocht er na het spoelen niet het gewenste resultaat zijn dan dient er een revisie uitgevoerd te worden. 

Door de werking van een automatische versnellingsbak ontstaat er vuil in de transmissie-olie. Het vuil hecht zich aan de transmissie componenten en veroorzaakt zo schade aan de versnellingsbak.


De versnellingsbak gaat storingen vertonen en zal uiteindelijk, helemaal niet meer werken. Het is dus verstandig om uw automatische versnellingsbak te reinigen en de olie te vervangen met speciale apparatuur.

Autobedrijf Ilbrink is de specialist in het spoelen van automatische versnellingsbakken. Met onze moderne apparatuur en effectieve werkwijze kunnen wij uw automaatbak snel en goedkoop spoelen, zodat hij weer moeiteloos schakelt en probleemloos functioneert. Net als uw motor heeft ook uw automaatbak onderhoud nodig, dus ziet erop toe dat uw bak de zorg krijgt die hij nodig heeft om vervelende neveneffecten te voorkomen! 

De spoelmachine die wij gebruiken verwijdert en lost het schadelijke vuil op dat achterblijft en vervangt de gebruikte ATF door nieuwe vloeistof. Door deze nieuwe vloeistof, waar geen vuil meer in zit, zal uw automatische transmissie langer meegaan en minder snel storingen vertonen. 

Een nieuwe versnellingsbak zal in het begin moeten 'inslijten'. Hierbij komt ijzerslijpsel vrij wat in de olie achterblijft. Het is verstandig de eerste keer de ATF te vervangen na 40.000 km. Hierna is een controle-interval van 60.000 km raadzaam.

Vanaf 300 euro is spoelen t.o.v. revisie de goedkoopste oplossing, dus kom snel langs ofmaak een afspraak bij ons in West-Friesland. Bel 0229 57 29 42 of mail naarinfo@ilbrink.com.

Een afspraak maken? Bel ons op: 0229 572942 MAAK HIER EEN ONLINE AFSPRAAK

Autobedrijf Ilbrink - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer
Website door Cees & Co